Fémkorlát

A fémkorlátok felhasználhatósága végtelen, mind külső, mind pedig belső térben kellemes hatást tud kifejteni. Ellenálló, strapabíró és biztonságos korlátokat lehet fémekből készíteni. Erkélyek, balkonok, lépcsők, térelválasztók ízléses anyagát adja, mind amellett hogy védő funkcióját is ellát.

Kínálatunkban többféle tervezésben és kivitelezésben találhatóak fémkorlátok. Anyagát tekintve lehet fém, rozsdamentes acél, üveg, fa, és tűzihorganyzott vas is. Minden egyes anyagnak megvannak az erősségei. Napjainkban egyre kevesebb helyen használnak fémből készült korlátot, hiszen folyamatos felügyeletet igényel a korrodálódás miatt. Hosszú élettartama úgy őrizhető meg, hogy megfelelő kezeléssel és festékkel látjuk el. A rozsdamentes acél viszont nem korrodálódik, egy örök darab marad. Az üveg a modern eljárásoknak köszönhetően szintén hosszú távra szól. A tűzihorganyzott vas pedig egy életre van tervezve a speciális technika alkalmazása miatt.

Miért érdemes velünk terveztetni és kiviteleztetni a fémkorlátokat?

– Minden egyes általunk elkészített fémkorlát egyedi.

– Készítünk beltérre és kültérre egyaránt.

– Az általunk tervezett fémkorlátok esztétikusak és biztonságosak

– Megfelelő kezeléssel és festéssel ellátva adjuk át, hogy élettartamát hosszan megőrizze

– Szívesen alkalmazunk egyéb anyagokat (fa, üveg), hogy élettel telibbnek, mozgalmasabbnak hassanak.

Cégünk törekszik a professzionalizmusra, a tökéletességre, és a rugalmasságra. Mindegyik elengedhetetlen a mi szakmánkban, hiszen mind három tényező szükséges ahhoz, hogy a meglévő és leendő ügyfeleink bizalmát kivívjuk. Partnereink elégedettsége a legjobb mutatója a magas kvalitású munkánknak.

Keressen fel minket, és mi szívesen segítünk Önnek!