Üvegkorlát

Az üvegkorlátok legalább annyira nagy népszerűségnek örvendenek napjainkban, mint a rozsdamentes acélból készült korlátok. Az oka, hogy végtelenül dekoratív, mégis egyszerű, letisztult képet mutat. Emellett biztonságosak, megbízhatóak, és az áruk is kedvező. Könnyen ötvözhető más anyagokkal, mutatóssá téve azt.

Többféle módon kivitelezhetőek:

–  Az öntartó korlátok igazán extravagáns képet mutatnak, a modern épületekben előszeretettel alkalmazzák, maximális átláthatóságuk miatt.

– Az oszlopos üvegkorlátok hagyományos, elegáns megjelenést kölcsönöznek.

Az üvegkorlátok időtállóak, nem korrodálnak, és szembenéznek az időjárás viszontagságaival is (eső, napfény, szél, hőmérséklet). Felülete kemény, nem karcolódik. Könnyen vegyíthető bármilyen építészeti stílussal, hiszen átláthatósága miatt nem zavarja meg a helységben lévő színkompozíciót. Ne feledkezzünk meg arról a pozitív oldaláról sem, hogy könnyen és egyszerűen tisztítható, a szennyeződések maximálisan eltávolíthatóak a megfelelő üvegtisztítók által.

Az általunk tervezett és kivitelezett üvegkorlátok:

– Precízen kivitelezettek.

– Megfelelő díszei az irodaházaknak, bevásárlóközpontoknak, magánházaknak egyaránt.

– Maximális biztonsággal rendelkeznek (edzett, többrétegű biztonsági ragasztott üvegeket használunk).

– Szívesen emeljük fényét más anyagok hozzáadásával (rozsdamentes acél, fa, tűzihorganyzott vas).

– Egyedi kialakítást vállalunk.

– Öntartó üvegkorlátok és oszlopos üvegkorlátok kivitelezésére is lehetőség van.

– Kültérre (erkély) és beltérre (lépcső) is vállalunk üvegoszlop építést.

Cégünk vallja, hogy az innovatív fejlesztéseknek és ügyfélközpontúságunknak köszönhetően a legoptimálisabb megoldást tudjuk az Ön számára biztosítani.