Rozsdamentes korlát

Napjainkban, az építészetben nagy népszerűségnek örvendenek a rozsdamentes acélból készült szerkezetek. A rozsdamentes korlátok legnagyobb előnye a nevében is benne van, nem rozsdásodik. Emiatt a karbantartási idő a minimálisra csökkenthető, akár kültéri, akár beltéri korlátokról is van szó, alkalmanként elégnek bizonyul egy tisztítószeres átmosás. A rozsdamentes korlátok másik nagy előnye, hogy biztonságosak, strapabíróak a kötőelemek alkalmazásával is. Nem szabad megfeledkeznünk a textúra által nyújtott modern és letisztult kinézetről sem, hiszen napjaink építészete megkívánja az egyszerű formák és anyagok használatát. Tudjuk azt, hogy a rozsdamentes korlátok jól társíthatóak és használhatóak más anyagokkal együtt is (például üveggel vagy fával társított kivitelezése is harmonikus és ízléses képet mutat).

Vonzó tulajdonságai közé tartozik a rozsdamentes korlátoknak, hogy higiénikus, hiszen egyszerűen, könnyen és gyorsan tisztítható.

Mi jellemző az általunk tervezett és készített rozsdamentes korlátoknak?

– impozáns, ízléses és modern kivitelezés

– megfelelő biztonsági előírások által hozzuk létre őket

– kültérre és beltérre is tervezünk, kivitelezünk korlátokat

– egyszerű de stílusos látványt kínálunk az általunk megtervezett korlátokkal

– megoldások széles palettáját nyújtjuk Önöknek (függőleges, vízszintes elhelyezkedés)

– egyedi ízlés szerint más anyagokkal is ötvözhetjük a rozsdamentes acélt (üveg, fa)

Több évtizedes gyakorlattal rendelkező kollégáink újabb és újabb kihívásokra találnak megoldásokat az Ön egyedi kérései és az adott hely lehetőségei alapján. Hívjon minket bizalommal, mi segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást!