Tűzi horganyzott kerítés

A tűzi horganyzott kerítések egy igen speciális fajtája a vaskerítéseknek, hiszen a tűzihorganyzás egy megerősítő technikai eljárás a vas, acél tartósságának fenntartására. A tűzi horganyzott kerítéseknek eme technika miatt hosszú élettartama lesz, valamint az eljárásnak köszönhetően végtelenül gazdaságos, olcsó.

A tűzi horganyozás egy egyszerű technika, amit napjainkban is előszeretettel használnak, de háromszáz éves múltra tekint vissza. Az eljárás első pontja, hogy megtisztítják a szennyeződésektől az alapanyagot (vasat, acélt), aztán pedig folyékony cinkbe, horganyfürdőbe mártják bele. A cinket magát több mint 400 fokra hevítik fel, és az acélfelülete itt eltöltött idő alatt egyesül a horgannyal (diffundál).

Milyen előnyökkel rendelkezik a tűzi horganyzott kerítés?

Az eljárásnak köszönhetően a tűzi horganyzott kerítés évtizedekre védve van a korróziótól, az anyag a horganyzás után igény szerint festhető, ezzel is fokozva a korrózió elleni védelmet, valamint az kellemesebb esztétikai megjelenést. Ezzel az eljárással ellátott kerítés formája nem vetemedik el, a horganyréteg segíti a festéket a felhólyagosodástól, vagy az elválástól.

Miért nálunk érdemes tűzihorganyzott kerítéseket rendelnie?

– Az általunk tűzihorganyzott kerítésekre minden esetben garanciát vállalunk.

– A megrendeléseket határidőre készítjük el és hozzuk létre.

– Az ajánlatkérés és az igények felmérése nálunk teljesen ingyenes.

– A kerítések minőségéről meggyőződhet referenciaanyagunkban.

Több évtizedes gyakorlatnak köszönhetően minden egyedi igényt és kérést ki tudunk elégíteni. Kérem, forduljon hozzánk a legnagyobb bizalommal, mi segítünk Önnek abban, hogy a legideálisabb tűzihorganyzott kerítésben gyönyörködhessen mihamarabb.