Kovácsoltvas kerítés

A kovácsoltvas kerítés évszázadok óta az egyik legmutatósabb, legeredetibb, legízlésesebb dísze a házaknak, az építészetben is több századra visszavezethető hagyománya van. A kovácsoltvasból készült kerítések végtelenül elegánsak, romantikusak, impozánsak, minden esetben harmonizálnak a házzal, illetve az abban található tárgyak jellegével. A kovácsoltvas kerítés egy komoly stílust képvisel, mint berendezési tárgy, a ház dísze, valamint kültéren és beltéren egyaránt megtalálható korlát és kerítésként. Sok esetben pedig az udvar dísze is lehet, például kovácsoltvas szék, pad, esetenként szobor is készülhet belőle.

A kovácsoltvas úgy készül, hogy a vasat igen magas hőfokra hevítik fel és így kerül megformázásra. S mivel emberi kézzel történik a formázás, ezért minden egyes darab egyedülálló. Pontosan ezért kedvelik annyira, hiszen nincs két egyforma darab a speciális létrehozásnak köszönhetően. Egyediségéből és az időigényes eljárásból fakadóan ára magasabb, mint az üveg és rozsdamentes acélból készült társainak, viszont nem véletlen az sem, hogy kastélyok, és impozáns épületek harmonikus és elegáns díszeként használják a kovácsoltvas kerítéseket.

Miért érdemes nálunk terveztetnie és kiviteleztetnie kovácsoltvasat?

– Minden egyes termékünkre garanciát vállalunk.

– Kedves ügyfeleink igényeit és elképzeléseit a legpontosabban igyekszünk megvalósítani.

– A határidőket minden esetben betartjuk.

– Az általunk kivitelezett kovácsoltvas kerítések egyediek, személyre szabottak.

– Igény szerint a kovácsoltvas kerítést ötvözhetjük más anyagokkal is (például fa) emelve annak fényét.

Keressen fel minket bizalommal, szakképzett kollégáink szívesen segítenek Önnek megtalálni a legmegfelelőbb, szívének legkedvesebb kovácsoltvas kerítést.